Meld u nu aan!

Na het succes van vorig jaar, organiseren Omniversum en de Volksuniversiteit ook nu een reeks lezingen gecombineerd met film. Meld u nu aan voor de lezing op 16 april: Mystery of the Nile.Aanmelden.

Vier Pasen dit jaar met een bijzondere film en een heerlijke brunch! Combineer tijdens het paasweekend de film Jerusalem met een heerlijke paasbrunch bij Brasserie Berlage. Lees meer en reserveer snel

Movie

Dagprogramma

Volledig overzicht »

Solarmax

Lezingen: inschrijven gestart!

Na het succes van begin dit jaar staan er ook dit najaar weer 3 combinaties van lezing en film gepland met onderwerpen als solarmax, Jeruzalem en Everest. Benieuwd? Inschrijven!

 

Filmstrip

Kijkje achter de schermen

Benieuwd hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij Omniversum? Kom er achter tijdens de exclusieve rondleidingen tijdens het Weekend van de Wetenschap op 4 en 5 oktober. Koop nu uw kaarten.

 

 

Giganten uit de IJstijd

>> Vanaf 7 oktober

Giganten uit de IjstijdReis terug in de tijd naar een ijskoude wereld tienduizend jaar voor de moderne beschaving. Op het grote scherm komt dit mysterieuze tijdperk tot leven; van de sabeltandkatten en gigantische luiaards tot de iconische mammoeten. Meer over Giganten uit de IJstijd.