Meld u nu aan!

Na het succes van vorig jaar, organiseren Omniversum en de Volksuniversiteit ook nu een reeks lezingen gecombineerd met film. Meld u nu aan voor de lezing op 16 april: Mystery of the Nile.Aanmelden.

Vier Pasen dit jaar met een bijzondere film en een heerlijke brunch! Combineer tijdens het paasweekend de film Jerusalem met een heerlijke paasbrunch bij Brasserie Berlage. Lees meer en reserveer snel

Movie

Dagprogramma

Volledig overzicht »

Solarmax

Lezing met André Kuipers

De Nederlandse Vereniging voor Ruimtevaart en Omniversum presenteren op 2 september Solarmax & het Poollicht. Op het programma staan lezingen van o.a. André Kuipers en de film Solarmax. Koop nu kaarten!

 

kaartjesKorting 2de film

Wist u dat u altijd een flinke korting krijgt als u 2 of meer films bezoekt? Iedere volgende film op dezelfde dag kost u namelijk slechts € 5,50. Kies een film.

 

 

Nieuw in Omniversum

South Pacific, tropisch onderwaterparadijs

South PacificGa mee op reis naar de weelderige tropische eilanden van het afgelegen West-Papoea. Laat je rondleiden door de jonge eilandbewoner Jawi. Hij neemt je mee naar een magische plek waar walvishaaien, zeeschildpadden en mantaroggen zwemmen. Meer.