Meld u nu aan!

Na het succes van vorig jaar, organiseren Omniversum en de Volksuniversiteit ook nu een reeks lezingen gecombineerd met film. Meld u nu aan voor de lezing op 16 april: Mystery of the Nile. Aanmelden.

Vier Pasen dit jaar met een bijzondere film en een heerlijke brunch! Combineer tijdens het paasweekend de film Jerusalem met een heerlijke paasbrunch bij Brasserie Berlage. Lees meer en reserveer snel

 

Online reserveren

U kunt online kaarten reserveren door
hieronder op "bestellen" te klikken. U dient
deze online reservering te bevestigen
via sms (€ 0,70 per reservering)

Pink Project in Omniversum

Op 19 en 20 december treedt de populaire tributeband Pink Project weer op in Omniversum. De online kaartverkoop is reeds gestart. Koop nu uw kaarten.

Movie

Dagprogramma

Volledig overzicht »

JerusalemLezing Jerusalem

Schrijf u nu voor de lezing op woensdag 12 november! De film Jerusalem wordt op deze avond voorafgegaan door een lezing over deze boeiende stad. Inschrijven!

parkerenParkeren

Het openbare parkeerterrein dat gelegen is bij de ingang van Omniversum, heeft slechts een beperkt aantal plaatsen en is snel vol. Lees meer over parkeren.

Giganten uit de IJstijd

>> Nu te zien

Giganten uit de IjstijdReis terug in de tijd naar een ijskoude wereld tienduizend jaar voor de moderne beschaving. Op het grote scherm komt dit mysterieuze tijdperk tot leven; van de sabeltandkatten en gigantische luiaards tot de iconische mammoeten. Meer over Giganten uit de IJstijd.