Omniversum
Grote muur China the rise of an empire

Win een droomreis naar China!

De nieuwe film China, the rise of an empire neemt je mee naar het China van keizer Qin Shi Huangdi. Eeuwenlang bleef de geschiedenis rondom de eerste keizer van China een mysterie, totdat enkele boeren in 1974 in Xian een grootse ontdekking deden. De vondst van een terracottasoldaat bleek het begin van een van de grootste archeologische ontdekkingen ooit: het terracottaleger en het graf van keizer Qin. In China the rise of an empire ontrafel je het mysterie rondom het terracottaleger en het nog altijd niet opgegraven mausoleum van een keizer die onsterfelijk wilde zijn.

Win een rondreis door China en een bezoek aan het Terracottaleger
Tot en met 3 september 2017 kun je bij een bezoek aan de film China, the rise of an empire, meedoen aan een actie waarbij je kans maakt op een rondreis door China en een bezoek aan het Terracottaleger! Dé kans om de bouwwerken, heiligdommen en historische rijkdom van dit fascinerende land zelf te ervaren.

Deze actie wordt mede mogelijk wordt gemaakt door Fox, verre reizen van ANWB. De winnaar wint de reis voor 2 personen en ontvangt voor 15 september 2017 bericht.

Koop nu kaarten en lees meer over de film.