Omniversum
Great White Shark - grote witte haai

Vanaf 24 april: Great white shark

Met zijn enorme gestroomlijnde lijf en een bek vol vlijmscherpe tanden jaagt hij veel mensen de stuipen op het lijf! De grote witte haai kan zijn imago van bloeddorstig zeemonster maar moeilijk van zich afschudden. Toch is de Carcharodon carcharias ook een fascinerend dier waar we nog veel van kunnen leren. Great white shark laat een andere kant zien van de haai die de dinosauriƫrs overleefde. We volgen wetenschappers die in de kristalheldere wateren van onder meer Mexico, Zuid-Afrika en Nieuw-Zeeland onderzoek doen en zelfs zwemmen met de haaien om meer te weten te komen over het natuurlijke gedrag van de haai.

Durf jij ook mee te zwemmen?

Great white shark is vanaf 24 april exclusief te zien in Omniversum.