Faciliteiten

Faciliteiten

Eten en drinken

 

Geniet tijdens een bezoek aan Omniversum niet alleen van een film, maar ook van het uitgebreide assortiment van onze horecagelegenheid.

 

Onze horeca biedt regelmatig seizoensgebonden arrangementen voor een aangename prijs. Wat dacht je van een verse kop koffie of thee met een heerlijk stuk appelgebak voor slechts € 4,25?  Maar ook voor een snack tijdens de film of een broodje en een biologische appelsap kun je bij ons goed terecht.

Winkel

 

De Omniversumwinkel biedt een uitgebreid arrangement van filmgerelateerde artikelen, maar ook voor een uniek cadeau of souvenir zit je bij Omniversum goed. De winkel is ook zonder filmkaartje te bezoeken.

 

Van mini-knuffels tot encyclopedieën en van postkaarten tot spellen, in de winkel ligt voor ieder wat wils. Zo vind je onder meer leerzame gadgets en spelletjes en boeken voor de kleine wetenschappers onder ons. Liever een zachte knuffel? Met de aankoop van een pluche beest uit het WNF arrangement gaat een deel van je besteding naar het WNF.

Toegankelijkheid

 

Omniversum is toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Omniversum beschikt over een gelijkvloerse ingang. Deze ingang komt in het midden van de zaal uit op rij 7. In de zaal zijn 3 rolstoelplaatsen beschikbaar geschikt voor rolstoelen van maximaal 850 mm breed.

 

Omdat het aantal rolstoelplaatsen beperkt is, raden wij aan om hiervoor een reservering te maken. Je kunt hiervoor dagelijks tussen 9.00 en 17.00 uur het telefoonnummer 0900-6664837 (€ 0,35 p.m.) bellen waarbij je in het keuzemenu voor optie 4 “doorverbinden met een medewerker” kunt kiezen. Deze reserveert dan een plek op basis van beschikbaarheid.

Whatch our movies in English!

 

With our Sennheiser Cinema Connect technology non-Dutch-speaking film lovers no longer have to miss a word at Omniversum!
The Cinema Connect app allows you to listen to the English narration of the main movie (narration is not available for film trailers or teasers) through the earphones of your smartphone. Simply download the app, activate it and plug in your earphones. Read more about downloading and instructions.