icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
High tea close up in Brasserie Berlage

Brasserie Berlage arrangement

Bezoek een voorstelling naar keuze in Omniversum en combineer dit met een uitgebreide high tea, lunch of diner in het sfeervolle, naastgelegen Brasserie Berlage.

High tea en film

Geniet van een verrukkelijke selectie zoete en hartige lekkernijen op étagères op tafel. Deze high tea wordt geserveerd met een glaasje Spumante bij ontvangst en diverse theesoorten.

Prijs per persoon high tea + film: €29,50.

Lunch en film

Voor de lunch wordt het 12-uurtje geserveerd, bestaande uit: biologisch bruin bolletje met geitenkaas, biologisch mais bolletje met tonijnsalade, sandwich met rundercarpaccio, runvleeskroketje en een kleine pomodorisoep.
Drankjes zijn niet inbegrepen.

Prijs per persoon lunch + film: €21,00.

Diner (hoofdgerecht) en film

Maak een keuze uit een van de hoofdgerechten van de kaart (met uitzondering van de lamsrack en entrecote, hiervoor geldt een toeslag van € 7,-) Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur.

Dit arrangement wordt aangeboden vanaf 18.00 uur op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Drankjes zijn niet inbegrepen.

Prijs per persoon diner + film: €25,00.

 

Reserveren

Alle arrangementen dienen minimaal 2 dagen van tevoren gereserveerd te worden om zeker te zijn van een plaats in Omniversum en een tafel in Brasserie Berlage. Reserveren kan bij Omniversum of Brasserie Berlage (070 – 3387622) van ma t/m vrij van 9.00 – 17.00 uur. Let op! Brasserie Berlage is op maandag gesloten.

Bel naar 070 416 82 00

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd