icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
buitenzijde omniversum

Coronamaatregelen

Hieronder lees je de maatregelen die we hebben genomen om te zorgen dat jouw filmbezoek ook met inachtneming van de coronamaatregelen een geslaagd uitje wordt. We verheugen ons op je komst!

Maatregelen

Omniversum volgt de richtlijnen van de Rijksoverheid. Om de veiligheid van onze bezoekers en werknemers te waarborgen, is een coronatoegangsbewijs als voorwaarde voor toegang verplicht voor bezoekers ouder dan 12 jaar. Daarnaast dien je 1,5 meter afstand te houden en een mondkapje te dragen over mond en neus. Zodra je plaatsneemt in de filmzaal, mag je het kapje verwijderen. 

Hieronder lees je hoe je een coronatoegangsbewijs kunt maken:

  • Stap 1 Download de CoronaCheck-app of ga naar www.coronacheck.nl
  • Stap 2 Upload 1 van de volgende 3 bewijzen in de CoronaCheck-app: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona.
  • Stap 3 Je neemt je coronatoegangsbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier mee. Wij scannen bij de ingang de QRcode. Neem ook je legitimatiebewijs mee. Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het coronatoegangsbewijs. Bij de ingang laat je ook je filmticket zien.

Meer informatie staat op www.coronacheck.nl of neem contact op met de CoronaCheck helpdesk via 0800-1421 of helpdesk@coronacheck.nl. Geen smartphone en/of liever een papieren coronabewijs? Een papieren coronabewijs maak je op www.coronacheck.nl/print.

Let op: het gele boekje heeft, net als de registratiekaart die je op de vaccinatielocatie krijgt, géén status als officieel vaccinatiebewijs voor COVID-19 en wordt niet geaccepteerd als coronabewijs.

Kinderen tot en met 12 jaar hebben geen coronatoegangsbewijs nodig. Wel kan om een legitimatiebewijs gevraagd worden om de leeftijd te controleren.

Heb je op de dag van je bezoek klachten, zit je in quarantaine of ben je in contact geweest met iemand met corona? Blijf dan thuis en laat je testen.

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd