icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
Omniversum is tijdelijk gesloten wegens het coronavirus (COVID-19). Klik hier
grizzly beer canada

De Buddybeer

In samenwerking met stichting Buddynetwerk slaat Omniversum de handen ineen om het thema eenzaamheid tegen te gaan. In de winkel van Omniversum is tot aan het einde van de kerstvakantie een Buddybeer te koop voor slechts €4,95. Voor alle verkochte beren doneert Omniversum vrijkaarten aan Buddy Netwerk. Zo hopen we dat elke buddy met zijn/haar maatje naar Omniversum kan komen!

Wat doet Buddy Netwerk?

Buddy Netwerk is een professionele vrijwilligersorganisatie in Den Haag die zich inzet voor de ondersteuning van volwassenen en kinderen met een chronische en/of levensbedreigende ziekte, ouderen die zich eenzaam voelen en/of een zeer gering sociaal netwerk hebben en mensen met beginnende dementie en hun mantelzorgers. De cliënten worden 'maatjes' genoemd en de vrijwilligers die hen ondersteunen, buddy's. 

Bekijk de filmagenda en help mee door een Buddybeer te kopen!

Wil je meer weten over Buddy Netwerk of zelf een buddy worden?

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd