icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
Omniversum is naar aanleiding van de corona lockdown tijdelijk gesloten. Meer informatie
Filmposter Africa the Serengeti

Africa, the Serengeti

Tijden & tickets
Filmduur
40 minuten
Taal
Nederlands
Ingesproken door
Tim Gunther
Thema's
Afrika
Safari
Migratie

Deze film wordt koepelvullend vertoond.

Deze film is geen onderdeel van de standaard programmering, maar kan op aanvraag voor groepen (≥20) worden ingezet. De film is wel voor iedereen toegankelijk.

Omniversum adviseert ouders altijd zelf een inschatting te maken of de film voor hun kind(eren) geschikt/leuk is.

In het zuiden van Kenia en noorden van Tanzania ligt een uitgestrekt gebied met savannes en boslandschappen waar jaarlijks miljoenen dieren migreren. Het merendeel bestaat uit gnoes, maar ook zebra’s, giraffen, olifanten en bavianen zijn altijd in beweging op zoek naar voedsel.

Thuis films kijken, zonder abonnement

Bekijk deze film nu thuis via Pathé Thuis.

Hun reis over de Afrikaanse vlakten is er een vol uitdagingen. Lang niet alle dieren bereiken hun einddoel. Aanschouw hoe de dieren de regens achterna reizen en leer meer over het leven en overleven op de Serengeti.

Africa the Serengeti is een van de best gewaardeerde films die ooit in Omniversum heeft gedraaid. Een absolute aanrader dus!

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd