icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
Museon-Omniversum is naar aanleiding van de corona lockdown tijdelijk gesloten.
Filmposter Aznavour

Aznavour, le regard de Charles

Filmduur
76 minuten
Taal
Frans gesproken, Nederlands ondertiteld
Cast
Édith Piaf, Maurice Biraud, Romain Duris
Thema's
Muziek
Documentaire

Deze film is op regulier bioscoopformaat te zien (niet koepelvullend).

Ticket: € 12,50

In 1948 kreeg Charles Aznavour een 16mm filmcamera van Edith Piaf, Het was zijn eerste camera die hij sindsdien altijd bij zich had. Tot 1982 schiet hij vele rollen vol.

Het filmmateriaal is zijn persoonlijke dagboek. Aznavour filmt zijn leven, een leven als een film. Hij filmt altijd en overal. Momenten en gebeurtenissen, plaatsen waar hij optreedt, zijn vrienden, liefdes en narigheid.. Een paar maanden voor zijn dood, bekeek hij het materiaal met Marc di Domenico. En besloot er een film van te maken, zijn film.

Tip: borrel & diner

Maak er een compleet avondje uit van! Geniet voorafgaand aan de film van een heerlijke borrel of diner op het terras van onze buren Brasserie Berlage.

Tijden & tickets

Kies een datum en tijd om te bestellen.

Helaas, deze film is nog niet gepland.

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd