icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
Backyard wilderness Omniversum
Film

Backyard wilderness

Filmduur
43 minuten
Taal
Nederlands
Ingesproken door
Jenny van Leeuwen
Thema's
Natuurbehoud
Omniversum adviseert ouders altijd zelf een inschatting te maken of de film voor hun kind(eren) geschikt/leuk is.

De veelbekroonde film Backyard wilderness is nu in Omniversum te bewonderen.
Backyard Wilderness is niet alleen een heerlijke grootbeeldfilm met adembenemende beelden, maar nodigt de kijkers – jong en oud – ook uit om er zelf op uit te trekken en de natuur (opnieuw) te ontdekken.

Kijk goed om je heen en verbaas je over al het moois in je directe omgeving.

Zet je mobiel eens uit, kijk goed om je heen en verbaas je over al het moois in je directe omgeving. Bezoekers van Backyard Wilderness krijgen van Omniversum daarvoor een speciaal eropuit-boekje waarmee kinderen met hun ouders of verzorgers het hele jaar door, in alle seizoenen, zelf activiteiten kunnen ondernemen in park, bos en duinen.

Backyard Wilderness werd vijf keer bekroond bij de Giant Screen Awards en bij de prestigieuze SMASH Awards zelfs zes maal, onder meer voor beste onderwerp, beste camerawerk en beste visuele effecten. Ook ontving de film eind oktober tijdens het Rotterdams Wildlife Filmfestival the Kids Choice Award. De grootbeeldfilm zal de kijkers dan ook verbazen en vermaken met de onverwachte wonderen van de nabije natuur. Backyard Wilderness laat vier seizoenen lang unieke, adembenemende beelden zien van het dierenleven vlak onder onze neus. Minicamera’s hangen in holen en nesten of bewegen over de grond en door vijvers om het gedrag van grotere en kleinere dieren zeldzaam intiem vast te leggen. Van wasbeertjes, vossen, herten en muizen, van eenden, kolibrietjes, hommels en muizen.

Meivakantie: Tuinsafari, test je ouders!

Vinden je ouders/verzorgers dat je te vaak op je mobiel zit en dat je meer naar buiten moet gaan? Nu heb je de kans om je ouders/verzorgers te testen of zij wel genoeg buiten zijn geweest. Neem ze mee naar de grootbeeldfilm Backyard Wilderness in Omniversum en ga na afloop op safari in de achtertuin van Omniversum.

Bij de kassa haal je de gratis routekaart met vragen en weetjes, waarmee je kunt uitvinden hoeveel je ouders/verzorgers eigenlijk weten over de natuur. Hebben ze een voldoende gehaald? Dan trakteren wij ze op een gratis kopje koffie of thee.

De tuinsafari is alléén gratis beschikbaar in de meivakantie (t/m 5 mei).

Tijden & tickets

Kies een datum en tijd om te bestellen.

zaterdag 20 april
zondag 21 april
maandag 22 april
dinsdag 23 april
woensdag 24 april
donderdag 25 april
vrijdag 26 april
zaterdag 27 april
zondag 28 april
maandag 29 april
dinsdag 30 april
woensdag 1 mei
donderdag 2 mei
vrijdag 3 mei
zaterdag 4 mei
zondag 5 mei
maandag 6 mei
dinsdag 7 mei
woensdag 8 mei
donderdag 9 mei
vrijdag 10 mei
zaterdag 11 mei
zondag 12 mei
maandag 13 mei
dinsdag 14 mei
woensdag 15 mei

Meer films

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd