icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
Filmposter Bugs!

Bugs!

Filmduur
40 minuten
Taal
Nederlands gesproken
Stem
Midas Dekkers
Thema's
natuur
levenscyclus
Biologie
insecten

Deze film wordt koepelvullend vertoond.

Deze film is geen onderdeel van de standaard programmering, maar kan op aanvraag voor groepen (≥20) worden ingezet. De film is wel voor iedereen toegankelijk.

Omniversum adviseert ouders altijd zelf een inschatting te maken of de film voor hun kind(eren) geschikt/leuk is.

Geschoten op locatie in Borneo en in een speciaal gebouwde studio in Oxford, Engeland, verkent Bugs! het wilde leven van onder andere de bidsprinkhaan en de vlinder, bekend onder hun Latijnse namen Hierodula en Papilio.

Bugs! highlight de buitengewone wereld van insecten in de tropische regenwouden van Zuidoost-Azië. Er zijn meer dan 40 tropische insecten te zien, voor het eerst tot in de kleinste details vastgelegd. Volg in detail hoe een rups uit een klein eitje komt en zich uiteindelijk ontpopt tot ​​vlinder en verwonder je over de manier waarop de bidsprinkhaan zijn avondeten bij elkaar sprokkelt.

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd