icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
koraalrif uit Coral reef adventure
Omniversum at home

Coral reef adventure

Filmduur
45 minuten
Taal
Nederlands gesproken
Stem
Mark Krone
Thema's
Onderzeewereld
Natuurbehoud
Deze film is thuis te bekijken via Pathé Thuis

Omniversum adviseert ouders altijd zelf een inschatting te maken of de film voor hun kind(eren) geschikt/leuk is.

Coral Reef Adventure volgt onderwaterfilmmakers Howard en Michele Hall. Ze nemen ons mee naar de zonovergoten eilanden en de wateren van de Stille Zuidzee om de gezondheid en schoonheid van koraalriffen vast te leggen.

Thuis films kijken, zonder abonnement

Bekijk deze film nu thuis via Pathé Thuis.

Van de oogverblindende onderwaterlandschappen van het Great Barrier Reef in Australië tot de mysterieuze diepzeekoralen van Fiji, en van de azuurblauwe lucht boven Tahiti tot met haaien gevulde canyons van het afgelegen Rangiroa, de Halls bezoeken vele bloeiende riffen en hun inwoners. Je staat verstelt van de manier waarop rifdieren op elkaar vertrouwen. Duik naar de mysterieuze diepe riffen van The Twilight Zone, een plek waar niemand anders ooit is geweest. Je zwemt met honderden grijze rifhaaien en zoeft vervolgens met de sterke stroming mee langs koraalriffen. Helaas zie je ook eindeloos veel gebleekt koraal, het gevolg van een stijgende temperatuur van het zeewater.

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd