icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
Filmposter notenkraker

De Notenkraker - ROH

Lengte
2 uur en 40 minuten
Choreograaf
Peter Wright, Lev Ivanov
Cast
Akane Takada (de suikerfee), Cesar Corrales (de prins), Christopher Saunders (Herr Drosselmeyer), Isabella Gasparini (Clara), Luca Acri (Hans-Peter/De notenkraker)
Thema's
Ballet
Royal Opera House

Deze film is op regulier bioscoopformaat te zien (niet koepelvullend).

LIVE voorstelling
Donderdag 9 december 20.15 uur
Tickets: € 17,50

ENCORE voorstelling
Zondag 12 december 20.00 uur
Tickets: € 15,00

Geniet van het sprankelende en betoverende ballet in De Notenkraker. Dé Kerstklassieker voor het hele gezin. Je ziet De Notenkraker op donderdag 9 december via een LIVE-verbinding vanuit het Royal Opera House in Londen. Op zondag 12 december vertonen we een Encore.

De Notenkraker is een familiefavoriet tijdens de kerstperiode en een van de heerlijkste manieren om de betovering van ballet te ontdekken. Het verhaal van Clara, een meisje dat op kerstavond een magisch avontuur beleeft, wordt begeleid door sprankelende muziek en zelfs dansende snoepjes! Geniet van het volledige gezelschap van het Royal Ballet in deze geliefde balletklassieker. Met het orkest van het Royal Opera House onder leiding van Koen Kessels.

Tijden & tickets

Kies een datum en tijd om te bestellen.

donderdag 9 december
zondag 12 december

Meer films

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd