icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
Filmposter DINO
Film

Dinosaurs

Tijden & tickets
Filmduur
40 minuten
Taal
Nederlands
Ingesproken door
Jan Douwe Kroeske
Thema's
Dinosaurussen
Geschiedenis
Paleontologie
Omniversum adviseert ouders altijd zelf een inschatting te maken of de film voor hun kind(eren) geschikt/leuk is.

Miljoenen jaren geleden was de aarde het domein van de dinosaurussen. Een enorme meteorietinslag betekende echter het einde van de overheersing van deze bijzondere dieren. Maar ook al zijn we inmiddels miljoenen jaren verder, de prehistorische dieren spreken nog altijd tot de verbeelding.

In Dinosaurs: Giants of Patagonia kruipen we in de huid van een paleontoloog en gaan we op pad met professor Rodolfo Coria, een Argentijnse paleontoloog. We bezoeken de plekken in Patagonië waar hij resten vond van dinosaurussen. De film brengt niet alleen de prehistorische dieren weer tot leven, maar ook de overweldigende landschappen van miljoenen jaren geleden. Ook leren we nieuwe dinosaurussen kennen. Iedereen weet wel hoe de T-Rex eruit zag, maar de Giganotosaurus is veel minder bekend. Ook maken we kennis met de  Argentinosaurus een van de grootste dinosaurussen die ooit op aarde rondliep. Is het scherm van Omniversum groot genoeg?

Maak kennis met de grootste dinosaurussen ooit!

Tijden & tickets

Kies een datum en tijd om te bestellen.

Morgen
dinsdag 20 augustus
woensdag 21 augustus
donderdag 22 augustus
vrijdag 23 augustus
zaterdag 24 augustus
zondag 25 augustus
maandag 26 augustus
dinsdag 27 augustus
woensdag 28 augustus
donderdag 29 augustus
vrijdag 30 augustus
zaterdag 31 augustus
zondag 1 september
maandag 2 september
zaterdag 7 september
zondag 8 september

Meer films

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd