icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
Poster Faust
Opera

Faust

Aanvang & duur
16 mei,19.30 uur. Duur: 3 uur en 45 minuten incl. pauze
Met o.a.
Michael Fabiano, Erwin Schrott, Diana Damrau, Stéphane Degout, e.a.
Taal
Frans, Nederlands ondertiteld
Thema's
Opera
Gounod
Royal Opera House
Ticket: € 19,50*
Inclusief welkomstdrankje

*Op dit tarief zijn geen kortingsacties mogelijk.

Royal Opera House brengt vanuit Londen diverse hoogwaardige opera’s met een meeslepend karakter. Op donderdag 16 mei 2019 brengen wij “Faust” van Gounod.

Het verhaal
Er bestaan vele versies van het verhaal over Faust, de man die zijn ziel aan de duivel verkoopt in ruil voor jeugd en macht, maar Gounods opera blijft een van de meest betoverende. Michael Fabiano schittert als Faust, met Diana Damrau als zijn geliefde Marguerite en Erwin Schrott als de diabolische Mefistofeles. Virtuoze hoofdrollen, een groot koor, sensationele decors, ballet en een uitzinnige finale maken deze productie exemplarisch voor theatraal spektakel. In deze enscenering van David McVicar, die speelt in de jaren 1870 in Parijs, voert de Franse grand opéra in al zijn weelde de boventoon. Daarbij komt dan nog de muziek, die een hele reeks bekende nummers uit het populaire operarepertoire bevat en subliem wordt uitgevoerd door een cast van befaamde internationale vocalisten en het Royal Operakoor.

Met Michael Fabiano, Erwin Schrott, Diana Damrau, Stéphane Degout, e.a.
Regie: David McVicar, muzikale leiding: Dan Ettinger
 

Meer films

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd