icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
Filmposter Forces of Nature

Forces of nature

Filmduur
40
Taal
Nederlands
Ingesproken door
Peter Drost
Thema's
Klimaat
Extreem weer
Wetenschap

Deze film wordt koepelvullend vertoond.

Deze film is geen onderdeel van de standaard programmering, maar kan op aanvraag voor groepen (≥20) worden ingezet. De film is wel voor iedereen toegankelijk.

Omniversum adviseert ouders altijd zelf een inschatting te maken of de film voor hun kind(eren) geschikt/leuk is.

Forces of Nature is een waar natuurspektakel. De natuur geeft ons wat we nodig hebben om te kunnen overleven. Waag je aan de rand van uitbarstende vulkanen, langs massieve breuklijnen in de aardkost en aan boord van voertuigen die door zware, tornado-achtige stormen razen.

Hoewel stormen en vulkanen spectaculaire beelden opleveren, zijn ze tegelijkertijd voor veel mensen ook heel gevaarlijk en soms zelfs dodelijk. Wetenschappers doen er alles aan om inzicht te krijgen in het ontstaan van deze natuurrampen. Hierdoor hopen ze in de toekomst deze gebeurtenissen steeds nauwkeuriger te kunnen voorspellen, waardoor de schade die zo'n ramp aanricht geminimaliseerd kan worden.  

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd