icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
kitesurfing

The Last Line - Iceland

Filmduur
-
Taal
-
Cast
Roderick Pijls

Deze film is op regulier bioscoopformaat te zien (niet koepelvullend).

Geschikt voor alle leeftijden

Beroepsfotograaf Rein Rijke en professioneel kitesurfer Roderick Pijls hebben voor hun project The Last Line wederom de grens opgezocht. Deze keer vertrok het avontuurlijke duo naar de hooglanden van IJsland om daar te gaan kitesurfen in vulkaankraters, tussen ijsbergen van gletsjers en op smeltwater watervallen.

Het duo had zich de afgelopen maanden goed voorbereid om zo verdere invulling te geven aan hun project The Last Line.  Ze gaan op zoek naar bijzondere en extreme meren om op te kitesurfen. “…We willen de kijker op een bijzondere manier laten zien hoe mooi onze planeet is. De combinatie van avontuur, de rauwe IJslandse landschappen en het kitesurfen op deze plekken. Tegelijkertijd zien we overal om ons heen dat de natuur om ons heen aan het veranderen is door de invloed van de mens. Met het project The Last Line laten we locaties zien die er misschien binnenkort niet meer zijn. Zo willen we deze keer kitesurfen op een gletsjermeer, maar wie weet is dat er binnenkort niet meer. Dat zou toch eeuwig zonde zijn..”  

Meer films

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd