icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
cast van love sarah
arthouse

Love Sarah

Filmduur
99 minuten
Cast
Celia Imrie, Shannon Tarbe, Rupert Penry-Jones, Shelley Con, Bill Paterson
Taal
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Deze film is op regulier bioscoopformaat te zien (niet koepelvullend).

Een jonge vrouw wil de droom van haar moeder, het openen van een bakkerij in het Londense Notting Hill, verwezenlijken. Hiervoor roept ze de hulp in van een oude vriendin en haar oma.

over de film

Vastbesloten om de droom van haar overleden moeder, het openen van een bakkerswinkel in het Londense Notting Hill, uit te laten komen besluit de 19-jarige Clarissa de hulp van haar moeders beste vriendin Isabella en haar vervreemde excentrieke oma Mimi in te schakelen. De drie generaties vrouwen zullen hun rouw, onzekerheden en onderlinge verschillen moeten zien te overwinnen om de herinnering aan de door hen zo geliefde Sarah levend te houden door hun winkel te vullen met liefde, hoop én kleurrijk gebak van over de hele wereld.

Tijden & tickets

Kies een datum en tijd om te bestellen.

Vandaag
dinsdag 22 september
woensdag 23 september

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd