icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
Filmposter Pandas a new story
Film

Pandas a new story

Tijden & tickets
Filmduur
40 minuten
Taal
Nederlands
Ingesproken door
Buddy Vedder
Thema's
Natuurbehoud
China
Fauna
Omniversum adviseert ouders altijd zelf een inschatting te maken of de film voor hun kind(eren) geschikt/leuk is.

Pandas, a new story is een spannende, grappige en ontroerende familiefilm over een pandawelp die wordt voorbereid op het leven in de wildernis. Een onvergetelijk avontuur voor jong en oud.

Qian Qian staat voor het grootste avontuur van haar leven. De pandawelp is geboren in Chengdu Panda Base, een reservaat voor reuzenpanda’s. Nu wordt ze voorbereid op een leven in de wildernis. De overstap van het beschermde bestaan tussen andere pandawelpjes naar een leven in de bergen waar ze helemaal voor zichzelf moet zorgen, is niet gemakkelijk. Daarom krijgt Qian Qian hulp van Chinese en Amerikaanse biologen. Die leren haar om haar ‘innerlijke panda’ te ontdekken en ontwikkelen.

Tijden & tickets

Kies een datum en tijd om te bestellen.

Helaas, deze film is nog niet gepland.

Meer films

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd