icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
Filmposter Paolo Conte

Paolo Conte, It’s Wonderful

Filmduur
101 minuten
Taal
Italiaans, Nederlands ondertiteld
Cast
Paolo Conte, Jane Birkin, Roberto Benigni
Thema's
Muziek
Documentaire

Deze film is op regulier bioscoopformaat te zien (niet koepelvullend).

Ticket: € 12,50

De Italiaanse zanger, pianist, componist en tekstschrijver is Paolo Conte is al decennia lang een beroemde muzikale persoonlijkheid. Zijn muziek heeft de kracht om, net als een mooie film, verhalen te vertellen en emoties op te wekken. Hij is door de New York Times ook wel vergeleken met Tom Waits en Randy Newman.

Paolo Conte. Via con me (it’s wonderful) van regisseur Giorgio Verdelli, strekt zich uit over een periode van 50 jaar en gaat over meer dan enkel muziek. De kijker wordt meegevoerd langs de meest bekende liedjes, grote concerten en niet-eerder-uitgebracht materiaal. Maar ook de vriendschappen, gedachten en reflecties van de artiest komen aan bod. Verdelli heeft voor deze film gebruik gemaakt van het rijke persoonlijke archief van Conte, waarin beelden te zien zijn van zijn internationale tours en unieke momenten die zijn bijzondere carrière hebben gevormd. De film is een voortdurende ontdekkingsreis in de buitengewone wereld van Paolo Conte.

Tip: borrel & diner

Maak er een compleet avondje uit van! Geniet voorafgaand aan de film van een heerlijke borrel of diner op het terras van onze buren Brasserie Berlage.

Tijden & tickets

Kies een datum en tijd om te bestellen.

Helaas, deze film is nog niet gepland.

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd