icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
Poster logo Pink Project

Pink Project

Vrijdag 17 december
20.30 uur
Zondag 19 december
19.00 uur & 21.30 uur
Zaterdag 18 december
19.00 uur & 21.30 uur
Thema's
Live muziek

Deze film wordt koepelvullend vertoond.

Tickets: € 29,50

Eindelijk kan het weer! Pink Project zal voor de 13e keer grandioze concerten in Omniversum geven, uiteraard ondersteund met grootbeeldprojectie op de koepel.

Pink Project is Pink Floyd tribute band en speelt live-optredens met dezelfde intensie en emotie als de originele band. Steeds weer weet Pink Project het publiek te overtuigen met onder meer gepassioneerde integrale uitvoeringen van de mooiste Pink Floyd songs in de theaters of in een uitverkocht Ahoy. Mede daardoor worden zij door kenners en criticasters wereldwijd gezien als één van de beste tribute bands en inmiddels hebben ruim 500.000 mensen een optreden van Pink Project bezocht.   

Inmiddels is het een traditie en een jaarlijks terugkerend fenomeen in Omniversum. Ook dit jaar zal de band live Pink Floyd muziek spelen onder twee grootbeeldproducties. De concerten laten de muziek, de show en het repertoire van Pink Floyd tot in de kleinste details herleven. Door de combinatie van muziek, geluid en filmbeelden zijn de concerten in Omniversum magisch en uniek. Ook dit jaar belooft de show weer zowel een muzikaal als visueel spektakel te worden.

  • Vrijdag 17 december 20:30 uur
  • Zaterdag 18 december 19:00 uur
  • Zaterdag 18 december 21:30 uur
  • Zondag 19 december 19.00 uur
  • Zondag 19  december 21.30 uur

Tickets: € 29,50

Tijden & tickets

Kies een datum en tijd om te bestellen.

vrijdag 17 december
zaterdag 18 december
zondag 19 december

Meer films

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd