icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
FIlmposter Tina

TINA

Filmduur
118 minuten
Taal
Engels gesproken, Nederlands ondertiteld
Cast
Tina Turner), Angela Bassett, Oprah Winfrey
Thema's
Muziek
Documentaire

Deze film is op regulier bioscoopformaat te zien (niet koepelvullend).

Ticket: € 12,50

De documentaire TINA is de ultieme ode aan een wereldwijde superster en een intiem portret over een vrouw die veel tegenslagen moest overwinnen om haar carrière, identiteit en nalatenschap op haar eigen manier vorm te geven.

 

Tina Turner vertelt in de documentaire haar eigen verhaal vanaf het begin van haar carrière als de Queen of R&B tot haar uitverkochte stadionconcerten in de jaren 80. Voor het eerst geeft ze een kijkje in haar privéleven, waarin ze haar interne strubbelingen en meest persoonlijke momenten deelt. TINA is een inspirerende documentaire over een van de grootste iconen van de moderne muziekindustrie.

Met nooit eerder vertoonde beelden, audiotapes en persoonlijke foto’s uit het leven van Tina Turner.

Tip: borrel & diner

Maak er een compleet avondje uit van! Geniet voorafgaand aan de film van een heerlijke borrel of diner op het terras van onze buren Brasserie Berlage.

Tijden & tickets

Kies een datum en tijd om te bestellen.

Helaas, deze film is nog niet gepland.

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd