icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
Filmposter Voyage of time
Film

Voyage of time

Filmduur
45 minuten
Taal
Engels
Stem
Brad Pitt
Thema's
Heelal
Tijd & Ruimte
Wetenschap
Omniversum adviseert ouders altijd zelf een inschatting te maken of de film voor hun kind(eren) geschikt/leuk is.

Voyage of time is een adembenemende IMAX-film van Terrence Malick en neemt je mee op een reis door de geschiedenis van het heelal: van de oerknal tot het dinosaurustijdperk tot onze huidige menselijke wereld.

''An aesthetic experience!'' - The Guardian

Veertig jaar lang heeft één van de meest gevierde filmmakers – Terrence Malick (‘’The Thin Red Line’’, ‘’The Tree of Life’’) – gewerkt aan deze documentaire. Met als resultaat een unieke viering van het leven waarin je wordt meegevoerd door de grootse geschiedenis van de kosmos. Met meeslepende beelden word je als kijker meegenomen naar het hart van fundamentele gebeurtenissen – van de geboorte van de sterren en sterrenstelsels tot de explosie van verschillende levensvormen op planeet aarde, inclusief de mensheid. Een visueel feest wat een overweldigende ervaring is op het 840m2 koepelscherm van Omniversum!

De film wordt vertoond in de originele versie met de stem van Brad Pitt en heeft geen Nederlandse ondertiteling.

Tijden & tickets

Kies een datum en tijd om te bestellen.

Helaas, deze film is nog niet gepland.

Meer films

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd