icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
hert backyard wilderness

Ga mee op tuinsafari met de boswachter

Kom zondag 14 april naar de film Backyard wilderness en ga daarna samen met boswachter Mark op avontuur in de achtertuin van Omniversum!

Tuinsafari

Op zondag 14 april staat er weer een leuke en leerzame tuinsafari op de agenda! Samen met Staatsbosbeheer boswachter Mark en zijn collega's kun je op heuse tuinsafari in de achtertuin van Omniversum. Je bezoekt eerst de film Backyard wilderness met vooraf een korte introductie over het boswachterschap. Na afloop van de film mogen de kinderen met de boswachters mee de tuin in voor een speurtocht waarin ze de natuur van dichtbij gaan ontdekken. 

Voor wie: De tuinsafari is gericht op kinderen van circa 6 t/m 12 jaar. Ouders zijn uiteraard ook welkom tijdens de film en betalen regulier tarief. 

Wanneer: Zondag 14 april - 10.45

Prijs: €12,50 voor zowel kinderen als volwassenen (inclusief introductie, film én tuinsafari)

Klik hier om kaarten te kopen of ga langs de kassa van Omniversum. 

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd