icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
Groep Omniversum

Groepsvoordeel

Omniversum is een unieke attractie in Den Haag en mag zeker niet ontbreken in je programma. Voor gezelschappen vanaf 20 personen is er speciaal groepsvoordeel en zijn er veel extra mogelijkheden.

Groepsprijzen

Prijzen gelden voor gezelschappen vanaf 20 personen.

Per persoon   € 11,50
 

Extra voordelen voor groepen

  • Kies zelf een film uit de filmbibliotheek
  • Voordelige (horeca)arrangementen

Besloten evenement

Wil je een besloten filmvoorstelling met je eigen gezelschap? Tijdens- en buiten de reguliere openingstijden is exclusieve verhuur op basis van uitkoop mogelijk. Bij een besloten voorstelling is het mogelijk om je gasten kort welkom te heten in de theaterzaal. Je kunt hierbij kosteloos gebruik maken van ons presentatiemateriaal en ondersteuning van onze technische experts.

Lees meer informatie over Omniversum als evenement locatie op onze zakelijke pagina.

Cadeaubonnen

Verras medewerkers of relaties met kaartjes voor een voorstelling of een arrangement in Omniversum. Of geef kaartjes als premium voor je (nieuwe) klanten. Omniversum hanteert speciale tarieven voor organisaties die grotere hoeveelheden toegangskaarten afnemen. Cadeaubonnen zijn geldig tot een jaar na uitgiftedatum en kunnen in overleg gepersonaliseerd worden.

Busondernemers & touroperators

Een bezoek aan Omniversum is uitermate geschikt voor tourgroepen. Met vele attracties en horecagelegenheden in de buurt is een bezoek makkelijk uit te breiden tot een geheel dagje uit. Voor touroperators hanteren we speciale tarieven voor filmtickets, arrangementen en diverse restaurants.

Voordeel voor buschauffeurs

  • Uitstekende bereikbaarheid
  • Mogelijkheid tot gratis parkeren
  • Gratis toegang tot de film
  • Gratis kop koffie/thee

Meer informatie

Heb je vragen over een bezoek aan Omniversum met een gezelschap? Neem contact op via onderstaande gegevens, of laat je gegevens hiernaast achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Groepsboekingen
070 416 82 00
info@omniversum.nl

Zakelijk
070 416 82 00
zakelijk@omniversum.nl

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd