icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
zaal met vertaling

MobileConnect

Met de Sennheiser MobileConnect technologie hoef je ook als niet Nederlandssprekende filmliefhebber geen woord meer te missen!

De MobileConnect smartphone app biedt je de mogelijkheid om de hoofdfilm via een oor- of koptelefoon in de Engelstalige versie te volgen (deze optie is niet beschikbaar voor trailers en teasers). Het enige dat je hoeft te doen is (thuis) de app te downloaden, te activeren en je oortelefoontjes aan te sluiten op je telefoon. 

MobileConnect stap voor stap

1. Download de Sennheiser MobileConnect app via de App Store of Google Play. We raden je aan dit voor je komst naar Omniversum al te downloaden en te installeren. Vergeet ook niet je eigen oortelefoontjes mee te nemen! 

2. Activeer in het theater het audiokanaal door je WiFi om te schakelen naar het MobileConnect netwerk.

3. Start de app en pas het volume naar wens aan (het scannen van een QR-code is niet nodig).

Geniet van de film!

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd