icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
Bezoekers in de horeca van Omniversum

Faciliteiten

Een bezoek aan Omniversum is niet compleet zonder een lekkere versnapering in onze horeca. En wat dacht je van een leuk souvenir uit onze winkel als herinnering aan je bezoek?

Eten en drinken

Geniet tijdens een bezoek aan Omniversum niet alleen van een film, maar ook van het uitgebreide assortiment van onze horecagelegenheid.

Onze horeca biedt regelmatig seizoensgebonden arrangementen voor een aangename prijs. Wat dacht je van een verse kop koffie of thee met een heerlijk stuk appelgebak voor slechts € 4,50?  Maar ook voor een snack tijdens de film of een broodje en een biologische appelsap kun je bij ons goed terecht.

Winkel

De winkel van Omniversum biedt een uitgebreid assortiment van filmgerelateerde artikelen, maar ook voor een uniek cadeau of souvenir zit je bij Omniversum goed. De winkel is ook zonder filmkaartje te bezoeken.

Van mini-knuffels tot encyclopedieën en van postkaarten tot spellen, in de winkel ligt voor ieder wat wils. Zo vind je onder meer leerzame gadgets en spelletjes en boeken voor de kleine wetenschappers onder ons. Liever een zachte knuffel? Met de aankoop van een pluche beest uit het WNF arrangement gaat een deel van je besteding naar het WNF.

Bekijk onze films in het Engels

Bekijk je de films liever in het Engels, of heb je internationaal gezelschap? Via de Sennheiser Cinema Connect technologie volg je de hoofdfilm via je eigen smartphone en oortelefoons in het Engels (dit geldt niet voor trailers en teasers) Download de app via Google Play of App store. Bekijk hier verdere instructies voor downloaden en activeren. 

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd