icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
Museon-Omniversum is naar aanleiding van de corona lockdown tijdelijk gesloten.
Bezoekers aan de bar van Omniversum

Faciliteiten

Een bezoek aan Omniversum is niet compleet zonder een lekkere versnapering in onze horeca. En wat dacht je van een leuk souvenir uit onze winkel als herinnering aan je bezoek?

Eten & drinken

Geniet tijdens een bezoek aan Omniversum niet alleen van een film, maar ook van het uitgebreide assortiment van onze horecagelegenheid.

Onze horeca biedt regelmatig seizoensgebonden arrangementen voor een aangename prijs. Wat dacht je van een verse kop koffie of thee met een heerlijk stuk appelgebak? Maar ook voor een snack tijdens de film of een broodje en een biologische appelsap kun je bij ons goed terecht.

Winkel

De winkel van Omniversum biedt een uitgebreid assortiment van filmgerelateerde artikelen, maar ook voor een uniek cadeau of souvenir zit je bij Omniversum goed. De winkel is ook zonder filmkaartje te bezoeken.

Virtual Reality

Helaas is de VR-experience op dit moment gesloten.

Heb je altijd al eens in de huid van een astronaut willen kruipen? De OmniVRsum VR-experience in Omniversum maakt die droom mogelijk! De VR-experience is geschikt voor jong en oud. Lees hier meer over de unieke OmniVRsum VR-experience.
 

Gelijkvloerse ingang

Toegankelijkheid

Omniversum beschikt over een gelijkvloerse ingang. Er wordt aangeraden rolstoel- of mindervalide plaatsen telefonisch te reserveren van ma-vr tussen 9.00 en 17.00 uur en zat -zon tussen 10.00 en 17.00 uur via 070 3545454. De plaatsen zijn geschikt voor rolstoelen met een maximale breedte van 850 mm. 

Icoon van rolstoelgebruiker

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd