icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
Museon-Omniversum is naar aanleiding van de corona lockdown tijdelijk gesloten.
Zaal Omniversum wereldbol

Route en parkeren

Plan je bezoek aan Omniversum met informatie over prijzen, openingstijden, faciliteiten, route & parkeren en arrangementen.

Adres van Omniversum

President Kennedylaan 5
2517 JK Den Haag
info@omniversum.nl

Met de auto

Wanneer je met de auto Den Haag binnenrijdt, volg je de borden Scheveningen-Haven en Omniversum. Voor actuele informatie over bereikbaarheid in Den Haag kun je terecht op de website van de gemeente Den Haag.

 • Werkzaamheden President Kennedylaan:
  De gemeente werkt van oktober 2021 t/m maart 2022 aan twee kruispunten in de buurt van Museon-Omniversum. Het gaat om het kruispunt Houtrustweg-Houtrustbrug-Conradkade en de kruising Aert van der Goesstraat-Valeriusstraat. Museon-Omniversum en de parkeergarage blijven bereikbaar, maar houd rekening met omleidingen. Kijk hier voor alle informatie.

Milieuzone
Met ingang van 1 juli 2021 geldt in Den Haag een milieuzone voor oude personenauto’s en bestelauto’s die op diesel rijden (emissieklasse 3 en lager). Hoewel Omniversum buiten deze zone ligt, kan je toegangsroute wel door dit gebied lopen. Meer informatie en een kaart van de milieuzone is hier te vinden.

Parkeren in de buurt van Omniversum

In de straten rondom Omniversum en op het openbare terrein voor de ingang is het parkeren betaald. Tijden en tarieven van betaald parkeren staan altijd vermeld op de parkeerautomaten. Houd er rekening mee dat de automaten alleen betaalpassen accepteren en geen contant geld.

 • Parkeren aan de openbare weg of op het gemeentelijk parkeerterrein
  Per uur (vanaf 13.00 uur): vanaf € 2,00
 • The Hague Marriott Hotel parkeerterrein (gelegen naast Omniversum)
  € 7,00 per dag*
 • World Forum Parkeergarage A (gelegen naast Omniversum)
  € 7,50 per dag*

*Om van dit tarief gebruik te maken dien je een uitrijkaart aan te schaffen. Deze is alleen verkrijgbaar aan de kassa van Omniversum.

Openbaar vervoer

Omniversum is goed met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf zowel Den Haag Centraal als Den Haag Holland Spoor rijden verschillende bussen en trams langs Omniversum. Plan je reis naar Omniversum met 9292.nl 

Huur een fiets

Met de trein naar Den Haag? Fiets gemakkelijk en sportief vanaf het Centraal Station Den Haag naar Omniversum. Fietsafstand tot Omniversum: ongeveer 16 minuten

Huur een OV-fiets.

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd