icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
Travel the world header

Travel the world

Omdat een verre reis er voorlopig waarschijnlijk niet in zit pakken we deze zomer uit met het veelzijdige programma Travel the World! Zes spectaculaire grootbeeldfilms voor jong en oud die je meenemen op een onvergetelijke vakantiereis over de wereld.

We zijn blij dat we je weer mogen ontvangen. De afgelopen maanden hebben we er alles aan gedaan om te zorgen dat Omniversum een veilig uitje is.

Lees hier meer over de maatregelen

De films

Splinternieuw is de speciaal voor het grootbeeldscherm van Omniversum gemaakte film Cuba, die je onderdompelt in de opwindende cultuur van het grootste eiland in het Caribisch gebied. Behalve naar swingend Cuba kun je bij Travel the World! een bezoek brengen aan de verbluffende Nationale Parken van de Verenigde Staten, het eeuwenoude Canadese natuurpark Great Bear Rainforest, het mysterieuze Egypte van de farao's en de door BBC Earth uniek in beeld gebrachte onderwaterwereld. En de jongste bezoekers kunnen met het zeeschildpadje Bunji spannende avonturen beleven op een reis door de azuurblauwe zeeën rond Australië.

Filmoverzicht

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd