icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
Evenementen locatie Den Haag Omniversum

Unieke eventlocatie

Omniversum is verreweg het grootste koepeltheater van de Benelux en uniek in Europa. Onder een enorme koepel van 840 m2, meer dan twaalf keer een gemiddeld bioscoopscherm, is iedere film een ongeëvenaarde beleving en daarmee een prachtige kijk- en luister-ervaring die uw evenement bijzonder maakt! Het is de plek waar de schoonheid en de kwetsbaarheid van onze aarde op een krachtige manier voelbaar worden gemaakt.

300
zitplaatsen
180°
scherm
36
luidsprekers

Filmzaal en foyer

Het koepelscherm biedt de kans om uw boodschap op een spectaculaire manier uit te dragen. Of het nu gaat om een lezing, bedrijfspresentatie of workshop: iedere presentatie krijgt een extra dimensie op het enorme doek!
Voorafgaand of na afloop van de bijeenkomst kunt u in de foyer van Omniversum terecht voor bijvoorbeeld een borrel of een kop koffie. De foyer beschikt over een terras met tafels en zitplaatsen. Daarnaast kan de foyer opgevuld worden met statafels. Via narrowcasting kan uw boodschap ook in de foyer op diverse manieren zichtbaar worden gemaakt. Verlichting, muziek en verdere aankleding kan naar wens afgestemd worden.

Op het koepelscherm komen je foto's echt optimaal tot hun recht. - Karin Anema, reisjournalist

Deze partijen gingen je voor

Een greep uit de partijen die hier hun evenement groots hebben gepresenteerd:
Jan Doets reizen, Brand USA, De Plastic Soup Surfer, Philips en André Kuipers.

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd