icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
Spaceflight VR experience

VR-experience

Heb je altijd al eens in de huid van een astronaut willen kruipen? De OmniVRsum VR-experience in Omniversum maakt die droom mogelijk!

Stap aan boord van het ruimteschip, de Lynx, waar jouw copiloot zich opmaakt voor vertrek. De motoren starten, de stoel trilt en de Lynx stijgt op. Voor je het weet vlieg je hoog boven de aarde en heb je een adembenemend panorama-uitzicht. Het gevoel van gewichtloosheid is een unieke ervaring. Geniet van het uitzicht van binnen en buiten het ruimteschip voordat je terugkeert naar de werkelijkheid en de planeet aarde.

VR staat voor virtual reality oftewel een virtuele werkelijkheid. Met behulp van computers is een omgeving gecreëerd die met behulp van een speciale bril, de oculus rift, tot leven komt.

Praktische info VR-Experience

De VR-experience is geschikt voor jong en oud! In de stoelen kunnen drie mensen tegelijkertijd plaatsnemen. Tickets zijn te koop aan de kassa van Omniversum en kunnen niet van tevoren gereserveerd worden.

 

Prijzen

  •  € 5,00 mét ticket voor een film
  •  € 7,50 zonder ticket voor een film

De OmniVRsum VR-experience werd mede mogelijk gemaakt door de Vereniging van Vrienden van Museon en Omniversum.

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd