icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
buitenzijde omniversum

Welkom terug

Je kunt weer heerlijk wegdromen bij jouw droombestemming in Omniversum. Om de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers te kunnen waarborgen, zal een filmbezoek een beetje anders zijn dan je van ons gewend bent, maar dat maakt de filmbeleving niet minder spectaculair. We verheugen ons op je komst!

Hieronder lees je de maatregelen die we hebben genomen om te zorgen dat jouw filmbezoek ook met inachtneming van anderhalve meter afstand een geslaagd uitje wordt. 

Kaartverkoop

Kaarten zijn alleen online te koop. Er worden geen kaarten aan de kassa verkocht. Bestel alleen kaarten voor je eigen gezin/huishouden.

Heb je een Rotterdam- ,  Dordt- of Ooievaarspas? Mail dan minimaal 24 uur van te voren je naam, de 19 cijferige barcodenummers op de passen van je gezelschap, filmkeuze, datum en tijdstip waarop je wilt komen naar info@omniversum.nl

Zitplaatsen

In het online aankoopproces kun je zelf je zitplaatsen kiezen. Er zijn verschillende "setjes" stoelen beschikbaar variërend in aantal. We vragen je om zoveel mogelijk te kiezen voor een set stoelen die correspondeert met het aantal kaarten dat je wilt bestellen. Dus kom je met 2 personen, dan kies je voor een set van 2 stoelen naast elkaar, ben je met 4 personen, kies dan voor 4 stoelen naast elkaar enz. Kies geen stoelen naast reeds verkochte stoelen (herkenbaar aan de rode kleur) Omniversum behoudt zich het recht voor om te allen tijde plaatsen te wijzigen. 

Anderhalve meter afstand

Om anderhalve meter afstand tot andere bezoekers te kunnen garanderen, is er een beperkt aantal bezoekers in het pand en de zaal toegestaan en maken we gebruik van een vaste route door het gebouw.

Vanaf 30 minuten voor aanvang van de film kun je naar binnen door de openslaande deur aan de voorzijde van het gebouw (links naast de draaideuren bij de vlaggen). Daarna kun je je tickets laten controleren bij de aanmeldbalie.Na afloop van de film kun je de zaal verlaten via de nooduitgangen die direct naar buiten leiden. Het is dan helaas niet meer mogelijk het pand opnieuw te betreden (tenzij je een ticket hebt voor de volgende film). 

We verzoeken je vriendelijk op tijd aanwezig te zijn. Het is niet meer mogelijk de zaal te betreden nadat de inloop voltooid is. 

Toiletten

De toiletten zijn beperkt toegankelijk. De toiletten worden met grote regelmaat gereinigd en voorzien van voldoende zeep en papieren handdoekjes. We verzoeken je vriendelijk om alleen vóór aanvang van de film gebruik te maken van het toilet. 

Horeca

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden we in deze periode een beperkt horeca-assortiment aan en maken we gebruik van kartonnen wegwerpbekers. Tevens werken we met een aparte uitgiftebalie waar de bestelling kan worden opgehaald. Betalen kan uitsluitend met pin of contactloos via telefoon. 

Let op! Heb je online een horeca-arrangement besteld? Haal deze dan vóórafgaand aan de film op bij de horecabalie. Na afloop van de film kun je niet opnieuw het pand binnengaan. 

Extra hygiënemaatregelen

In de foyer kunnen handen gereinigd worden met desinfecterende handgel. 

De stoelleuningen en andere contactplekken zoals bar, tafels en pinautomaten worden na iedere voorstelling met desinfecterend schoonmaakmiddel gereinigd.

Barmedewerkers dragen handschoenen.

Medewerkers

Natuurlijk zijn wij er voor je indien je vragen hebt. Onze medewerkers zijn duidelijk herkenbaar aan hun veiligheidshesjes. We verzoeken je vriendelijk om bij vragen de minimale afstand van 1,5 meter te bewaren. 

Veiligheid staat voorop

Tot slot vragen wij je vriendelijk om de volgende regels te hanteren:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en medewerkers.
  • Blijf thuis als je een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°). 
  • Blijf thuis als iemand in jouw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. 
  • Schud geen handen.
  • Volg altijd de aanwijzingen van ons personeel op.

Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, dan kun je je bezoek kosteloos verzetten via 070-3545454.  

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd