Schoolprijzen

Schoolprijzen

Schoolprijzen per leerling per film

Basis onderwijs€ 5,95
Voorgezet onderwijs€ 5,95
Petflesarrangement€ 1,35 extra
Petfles en koekarrangement€ 2,10 extra

Voorwaarden:
Gereduceerde tarieven gelden voor groepen vanaf 20 leerlingen. 1 begeleider per 20 leerlingen heeft gratis toegang, overige begeleiders betalen hetzelfde tarief als de leerlingen. Betalen is mogelijk via de Cultuurkaart*, contant, pin/ Credit Card of vooruitbetaling.

 

* Betalen met de cultuurkaart? Geef dit vooraf aan ons door. Wanneer het cultuurkaarttegoed door de school verzameld is, maken wij graag een weborder aan. Helaas is het niet mogelijk om een combinatie met busvervoer met de cultuurkaart te betalen.

Combinatieprijzen voor scholen

 

Omniversum is uitstekend te combineren met andere attracties. Bezoek Omniversum en één van onze excursie- of schoolreispartners en profiteer van aantrekkelijke combinatiekortingen.

Hoe werkt het?

Maak een keuze uit de hiernaast genoemde attracties. Tel het speciale combinatietarief van Omniversum op bij de speciale entreeprijs van de gekozen attractie. Maak vervolgens de reservering bij de attractie die je als eerste wenst te bezoeken. Je betaalt hier de totaalprijs en krijgt een voucher mee voor de tweede en eventueel derde attractie. Combinaties van twee of meer attracties is altijd op 1 dag. Prijzen zijn onder voorbehoud.

BasisonderwijsVoorgezet onderwijs
Omniversum *€ 5,75€ 5,75
Corpus, Leiden€ 9,75€ 9,75
Escher in het Paleis€ 4,00€ 5,00
Madurodam€ 4,50€ 7,50
Museon€ 6,00€ 7,50
Naturalis, Leiden**€ 3,50€ 3,50
Panorama Mesdag€ 3,50€ 4,50
Sea Life Schevenigen€ 4,75€ 6,75
Space Expo***€ 5,75€ 7,75

* Dit betreft de speciale combinatieprijs

 

** Per 10 personen heeft 1 begeleider gratis toegang. De prijs is inclusief zelfstandig toegang tot het museum en een rondleiding of educatief programma.

 

***  Bekijk de informatie over rondleiding en lessen in Space Expo

Betalen met cultuurkaart

 

Omniversum is een CJP Cultuurkaart acceptant. Dit betekent dat alle scholen die in het bezit zijn van CJP Cultuurkaart hun bezoek aan Omniversum kunnen afrekenen met het tegoed van de kaart. Meer weten over de cultuurkaart? Bekijk hier alle informatie.

Het was hartstikke leuk en de films zijn indrukwekkend op zo'n koepelscherm!