Werken bij Omniversum

Werken bij Omniversum

Werken bij Omniversum betekent dat je onderdeel bent van een bruisend team dat zich alle dagen van het jaar inzet voor een optimale bezoekersbeleving.

 

Junior medewerker Marketing & Sales, met de nadruk op grafische vormgeving (32 uur)

 

Ter versterking van onze afdeling marketing zijn wij op zoek naar een vormgever/dtp’er die ook sales- en marketingwerkzaamheden oppakt. De werkweek bestaat uit 32 uur. Als creatieveling ben je goed in staat de informatie die je krijgt op een artistieke manier in beeld te brengen. Je kunt tekst en beeld samenbrengen tot een krachtig geheel, waarbij je vaak aan een half woord genoeg hebt om te visualiseren wat er mee wordt bedoeld. Daarbij ben je je bewust van de kaders waar binnen je jouw creativiteit kunt loslaten. Je werkt uiteraard nauw samen met de collega’s van de marketing afdeling.

 

Wat ga je o.a. doen?
In deze rol heb je een belangrijke taak op de afdeling marketing & communicatie wat betreft vormgeving en styling. Je draagt op creatieve wijze bij aan de uitwerking van ideeën en projecten en laat zien dat vormgeving echt jouw ding is; jouw gevoel voor stijl weet je gemakkelijk om te zetten in bruikbare ontwerpen en uitwerkingen.

 

Jouw profiel
Om in aanmerking te komen voor deze functie ben je uiteraard creatief en beschik je over een HBO werk- en denkniveau. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en schiet niet in de stress als er meerdere zaken (tegelijk) je aandacht vragen.
Communicatief ben je vaardig, zowel in woord als geschrift en beschik je over een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Wij werken met Adobe CC. Het spreekt voor zich dat Indesign, Photoshop en Illustrator geen geheimen kennen voor jou. Daarnaast werken wij steeds vaker met video content. Heb je editing skills dan is dat een duidelijke pre.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan. Daarnaast ga je deel uitmaken van een enthousiast en leuk team collega’s binnen een dynamische en informele omgeving.

 

Solliciteren
Ben jij toe aan een uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Stuur voor 30 september 2017 je CV met motivatie op naar: administratie@omniversum.nl
Postadres: Omniversum, Postbus 30.313, 2500 GH Den Haag.

 

Meer informatie
Bekijk hieronder de functieomschrijving voor verdere informatie over deze functie. Voor verdere vragen omtrent de vacature kun je contact opnemen met Monique Batelaan, 070 3073456

Functieomschrijving:

Stagiair(e) Marketing, Sales & Communicatie

 

Omniversum heeft regelmatig plaats voor een meewerkende stagiair(e). Wij stellen jou in de gelegenheid praktijkervaring op te doen op de afdeling Marketing, Sales & Communicatie. Een dag op de afdeling is nooit hetzelfde, als stagiair(e) krijg je verschillende opdrachten en taken. De boventoon van de werkzaamheden is voornamelijk terug te vinden in de salestaken. Bekijk rechts de functieomschrijving voor meer informatie.

Functieomschrijving:

Allround theatermedewerker

 

Voor ons theater zijn we regelmatig op zoek naar Allround theatermedewerkers op basis van oproep (geen gegarandeerde uren per week). Bekijk rechts de functieomschrijving. Indien je interesse hebt, vul dan het sollicitatieformulier in en stuur deze retour per post (via Omniversum – Postbus 30313 – 2500 GH Den Haag) of per mail (via administratie@omniversum.nl).

Functieomschrijving:

Sollicitatieformulier: