Werken bij Omniversum

Werken bij Omniversum betekent dat je onderdeel bent van een bruisend team dat zich alle dagen van het jaar inzet voor een optimale bezoekersbeleving.

 

Interesse?
Stuur dan je motivatie op en vul ook het sollicitatieformulier in (behalve voor de functie van stagiair). Stuur deze op per post (Omniversum, postbus 30313, 2500 GH Den Haag) of per mail: administratie@omniversum.nl.

Projectionist/onderhoudsmedewerker
Voor ons theater zijn we op zoek naar een projectionist die ook onderhoudswerkzaamheden uitvoert. De functie is in eerste instantie voor 12 tot 16 uur per week maar kan tijdens vakantie e.d. worden uitgebreid. Bekijk rechts de functieomschrijving.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

SOLLICITATIEFORMULIER

Stagiair(e) Marketing, Sales & Communicatie
Omniversum heeft regelmatig plaats voor een meewerkende stagiair(e). Wij stellen jou in de gelegenheid praktijkervaring op te doen op de afdeling Marketing, Sales & Communicatie. Een dag op de afdeling is nooit hetzelfde, als stagiair(e) krijg je verschillende opdrachten en taken. De boventoon van de werkzaamheden is voornamelijk terug te vinden in de salestaken. Bekijk rechts de functieomschrijving voor meer informatie.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Allround theatermedewerker
Voor ons theater zijn we regelmatig op zoek naar Allround theatermedewerkers op basis van oproep (geen gegarandeerde uren per week). Bekijk rechts de functieomschrijving. Indien je interesse hebt, vul dan het sollicitatieformulier in en stuur deze retour per post (via Omniversum РPostbus 30313 Р2500 GH Den Haag) of per mail (via administratie@omniversum.nl).

FUNCTIEOMSCHRIJVING

SOLLICITATIEFORMULIER