Logo One Planet

Vacatures & stages

Header afbeelding

Museon-Omniversum heeft momenteel deze vacatures:

Lid Raad van Toezicht
In verband het met rooster van aftreden ontstaan er twee vacatures in onze Raad van Toezicht. Er is behoefte aan een nieuw lid met een onderwijs profiel en iemand die thuis is entertainment, leisure & horeca. De werving wordt begeleid door binoq atana. 
Meer over deze vacature.

Manager facilities (36 uur per week)
Als manager facilities zorg je ervoor dat de bezoeker een prettig en comfortabel bezoek heeft in Museon-Omniversum en dat de medewerkers onder goede omstandigheden hun werk kunnen uitvoeren. Daarom ben je (mede) verantwoordelijk voor het onderhoud aan de gebouwen en de technische installaties (water, elektra, klimaat en veiligheid).
Meer over deze vacature

Afdelingshoofd Programma’s & Collecties (36 uur per week)
In deze funcite ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een breed palet aan programma’s die bijdragen aan de ambitie van Museon-Omniversum. Dit kan variëren van onder meer tentoonstellingen, educatieve programma’s, innovatieve programmeringen met een journalistieke, maatschappelijke en/ of wetenschappelijke focus, alsmede multimediale/cross mediale programma’s vanuit een totaalconcept. 
Meer over deze vacature

Publieksmedewerker
De afdeling Publieksbegeleiding is op zoek naar enthousiaste publieksmedewerkers. De verwachting is dat je voor minimaal 4 tot 24 uur per week wordt ingezet. Je bent de spil van dienstverlening binnen de verschillende afdelingen zoals de tentoonstellingsruimtes, horeca, kassa, VR en winkel. Op alle afdelingen worden de bezoekers ontvangen met een klantvriendelijke houding en op informatieve wijze geholpen.
Meer over de vacature publieksmedewerker
Sollicitatieformulier publieksmedewerker