Privacyverklaring

Privacyverklaring

 

Stichting Continuïteit Omniversum, hierna genoemd Omniversum, gevestigd aan de President Kennedylaan 5 2517 JK Den Haag, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Omniversum vindt de bescherming van de persoonsgegevens van onze bezoekers en de veiligheid daarvan belangrijk. In deze verklaring kun je lezen welke gegevens Omniversum verzamelt en met welk doel. Wij zullen je persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met de bepalingen van de Wet bescherming persoonsgegevens.

Welke gegevens verzamelen we, met welk doel en hoe lang?

 

Reserveringen en aankopen

Wanneer je een reservering maakt of een aankoop doet bij Omniversum, dan verwerken wij je gegevens om de reservering/aankoop goed te kunnen afhandelen en te kunnen leveren. Je ontvangt van ons bijvoorbeeld een bevestiging en informatie over je bestelling of reservering. Ook wordt je aangekochte ticket ter controle van de zaal gescand.

 

We verwerken deze gegevens tevens om een beter beeld te krijgen van je bezoek en filmvoorkeuren, zodat we op basis daarvan ons product kunnen verbeteren. Indien je ons hiervoor toestemming hebt gegeven kunnen we op basis hiervan ook gepersonaliseerde aanbiedingen en suggesties doen.

 

Hoe lang bewaren wij deze gegevens?
We bewaren je aankoopgegevens zolang je een actieve klant bent. In het geval je ons toestemming hebt gegeven voor het verwerken van voorkeuren en het toesturen van nieuwsbrieven dan bewaren wij deze totdat je je toestemming intrekt.

 

Nieuwsbrief

Wanneer je je gegevens achterlaat om op te hoogte te blijven van Omniversum-nieuws en uiteenlopende aanbiedingen, zullen we je hierover informeren via onze  email-nieuwsbrief. Als je geen informatie meer wenst te ontvangen dan kun je je te allen tijde uitschrijven via de afmeldlink in de email-nieuwsbrief. Je ontvangt dan geen nieuwsbrieven meer van ons.

We vinden het belangrijk dat onze informatie en aanbiedingen relevant voor je zijn. Dat betekent dat we in sommige gevallen kunnen vragen om jouw voorkeuren en dat we bepaalde gegevens als naam, geslacht, adres, woonplaats en e-mailadres, indien opgegeven, verwerken. Ook analyseren we het klikgedrag in onze nieuwsbrieven en op onze websites.

 

Hoe lang bewaren wij deze gegevens?
We bewaren je gegevens voor nieuwsbrieven totdat je je toestemming intrekt. Indien je een jaar echter geen e-mails hebt geopend, beschouwen we je inschrijving als inactief en zullen je persoonsgegevens worden verwijderd.

 

Acties en aanbiedingen

Regelmatig kun je bij Omniversum deelnemen aan verschillende acties en prijsvragen. We vragen je hierbij om een aantal persoonsgegevens zoals naam, e-mailadres en leeftijd. We gebruiken deze gegevens om te kunnen bepalen of je voldoet aan de voorwaarden en om je te kunnen benaderen wanneer je in aanmerking komt voor prijzen of voordelen. Deze persoonsgegevens worden alleen voor dit doel gebruikt, tenzij je ons toestemming hebt gegeven om je nieuwsbrieven te sturen.

 

Hoe lang bewaren wij deze gegevens?
We bewaren je gegevens tot 45 dagen na het einde van de actieperiode

Vragen, opmerkingen en klachten

Wanneer je per e-mail, post of telefonisch contact opneemt met Omniversum kunnen we je vragen om persoonsgegevens indien dit is vereist voor het afhandelen van je vraag, opmerking of klacht. We zullen deze gegevens alleen voor dit doel gebruiken.

 

Sollicitaties

Indien je solliciteert voor een functie bij Omniversum gebruiken wij je gegevens alleen voor de sollicitatieprocedure.

 

Hoe lang bewaren we deze gegevens?

We bewaren de gegevens overeenkomstig de wettelijke bewaartermijnen. Indien blijkt dat je niet in aanmerking komt voor een functie zullen wij alle gegevens direct na de procedure verwijderen.

Cookies

Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die via de browser naar je computer, tablet of telefoon worden gestuurd. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie hoeft in te voeren. Ook maakt onze website gebruik van “tracking cookies”. Deze cookies gebruiken wij om bij te houden welke pagina’s worden bezocht, om zo inzicht te krijgen in het online gedrag van onze bezoekers. Je kunt in het cookiedashboard zelf aangeven welke cookies geplaatst mogen worden door Omniversum.nl. Let op: pas eerst in je browser je cookievoorkeuren aan en bezoek daarná pas opnieuw onze website. Lees hier meer over cookies in ons cookiebeleid.

Met wie delen we persoonsgegevens?

 

Omniversum gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens en zal deze nooit verkopen of verhuren. We kunnen persoonsgegevens delen met zorgvuldige geselecteerde derden die door Omniversum worden ingeschakeld voor de uitvoering van onze dienstverlening of voor ons data-analyses uitvoeren. Denk hierbij aan een betalingsverwerker voor online betalingen, de postbezorger voor bestellingen in de webshop of een partij die ons ondersteunt bij marketingactiviteiten. Dit is niet van toepassing op sollicitaties.

 

Hoe kan ik mijn gegevens bekijken, aanpassen of laten verwijderen?

 

Indien je jouw gegevens wilt inzien, aanpassen of laten verwijderen kun je Omniversum hierom verzoeken middels privacy@omniversum.nl.

 

Hoe gaan we om met de privacy van kinderen jonger dan 16?

 

Omniversum heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via privacy@omniversum.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Omniversum en websites van derden

 

Op de website van Omniversum kun je links aantreffen naar andere websites. Omniversum is niet verantwoordelijk voor de omgang door die partijen met persoonsgegevens. Lees hiervoor de privacyverklaring van die betreffende website.

Wijzigingen

 

Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. De wijzigingen worden op deze pagina bekend gemaakt. We raden aan deze privacyverklaring geregeld te raadplegen, zodat je altijd van de inhoud op de hoogte bent.

 

Versie 1.0 – 23 mei 2018