Evenementen

Omniversum als eventlocatie

Uw event in Omniversum

 

Omniversum is verreweg het grootste koepeltheater van de Benelux en uniek in Europa. Onder een enorme koepel van 840 m2, meer dan twaalf keer een gemiddeld bioscoopscherm, is iedere film een ongeëvenaarde beleving en daarmee een prachtige kijk- en luister-ervaring die uw evenement bijzonder maakt! Het is de plek waar de schoonheid en de kwetsbaarheid van onze aarde op een krachtige manier voelbaar worden gemaakt.

 

Een greep uit de partijen die hier hun evenement groots hebben gepresenteerd: Jan Doets reizen, Brand USA, De Plastic Soup Surfer, Philips en André Kuipers.

Filmzaal en foyer

 

Het koepelscherm biedt de kans om uw boodschap op een spectaculaire manier uit te dragen. Of het nu gaat om een lezing, bedrijfspresentatie of workshop: iedere presentatie krijgt een extra dimensie op het enorme doek! Voorafgaand of na afloop van de bijeenkomst kunt u in de foyer van Omniversum terecht voor bijvoorbeeld een borrel of een kop koffie. De foyer beschikt over een terras met tafels en zitplaatsen. Daarnaast kan de foyer opgevuld worden met statafels. Via narrowcasting kan uw boodschap ook in de foyer op diverse manieren zichtbaar worden gemaakt. Verlichting, muziek en verdere aankleding kan naar wens afgestemd worden.

Binnen kijken

 

Klik hier voor een virtuele wandeling door het gebouw.

 

Brochure

 

Download hier de brochure en lees alles over uw evenement in Omniversum.

Op het koepelscherm komen je foto's echt optimaal tot hun recht. Daarbij laten de technici niets aan het toeval over. - Karin Anema, reisjournalist

Contact

 

Heeft u meer vragen of wilt u graag een afspraak maken dan kunt contact opnemen met Monique Batelaan.

070-3073456 (niet voor particuliere reserveringen)
zakelijk@omniversum.nl

 

Bezoekadres

President Kennedylaan 5

2517 JK Den Haag