icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
ROH Romeo en Julia

Omniversum Cinema

Onder de noemer Omniversum Cinema vertonen we, naast onze geliefde grootbeeldfilms, in de avonduren de mooiste (muziek)documentaires en andere films op bioscoopformaat. Ze worden ondersteund door een subliem geluidssysteem. De films zijn dus niet op de hele koepel te zien, maar op een groot vlak. We kiezen de beste zitplaatsen voor je uit zodat je een optimale beleving in beeld en geluid hebt. De films worden in hun originele taal vertoond met Nederlandse ondertiteling.

Tickets

Cinema ticket: € 12,50*

Cineville Pas wordt nog niet geaccepteerd. Omniversum Cinema is uitgesloten van kortingsacties, vrijkaarten en vouchers.

*Het kan voorkomen dat er voor sommige voorstellingen een andere ticketprijs wordt gehanteerd. De ticketprijs vind je rechts op de filmpagina.

Bekijk de Cinema filmagenda

Cinema scherm

Je ziet de films van Omniversum Cinema op bioscoopformaat, dus niet koepelvullend zoals bij de Omniversum Digital Dome films.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je hieronder in voor de algemene nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de Omniversum Cinema programmering en de start van de verkoop.

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd