icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
Omniversum | Onderwijs

Onderwijs

Zowel voor het basis- als het voortgezet onderwijs biedt Omniversum vele mogelijkheden. Hier vind je alles om een bezoek aan een film en/of een les uit te kiezen, te reserveren en voor te bereiden.

Films voor scholen

Scholen hebben bij Omniversum een streepje voor! Je bepaalt als docent van minimaal 25 leerlingen zelf wanneer je welke film wilt zien. Omniversum biedt tevens mogelijkheden om de film uit te breiden met lesmateriaal, gastlessen of combinatiebezoeken. Neem voor meer informatie contact op via onderstaand contactformulier.

Kies uit een uitgebreid filmaanbod

Prijzen

Voor scholen hanteren we voordelige prijzen. Ook zijn er verschillende combinatiemogelijkheden en arrangementen voor basisscholen, voortgezet onderwijs en BSO's/NSO's.

Bekijk alle schoolprijzen

Een gastles?

De Omniversum ruimtevaart gastlessen, verzorgd door ruimtevaartdeskundige Erik Laan van Eye On Orbit, zijn een perfecte introductie voor de films A Beautiful Planet, Hubble en Apollo 11. De gastlessen verschaffen interessante tips waar je specifiek op kunt letten tijdens het kijken van de films. Na afloop van de film is Erik Laan aanwezig om vragen te beantwoorden over de films en ruimtevaart in het algemeen.

Interesse? Kies een film en neem contact op

Docentenavond

Twee keer per jaar organiseren wij in Omniversum een informatieve avond speciaal voor docenten van elk soort onderwijs.

Lees meer over de docentenavonden

Vragen en reserveringen

Nog niet helemaal zeker van de gekozen film? We vertellen graag meer over onze films om zo te helpen bij het maken van de juiste keuze! Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie.

Reserveren
Als je al een keuze uit het filmoverzicht hebt gemaakt kun je via dit formulier of telefonisch een reserveringsaanvraag doen. Vermeld bij de aanvraag de datum, tijd, film en het aantal leerlingen. 

 

Bel ons op 070 – 416 82 00

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd