icon arrow trash icon arrow links icon-Wereldbol icon-Blad icon-Voetafdruk maple-leaf binoculars checkmark book brain compass film-reel fish flower germs headdress island kayak mountain pagoda pine ruler saturn search snowflake tortoise dna flasks masks museum music palette rocket-ship settings snorkel vase play cross weekly-calendar shape
Poster Turtle adventure
Digital Dome

Turtle adventure

Filmduur
41 minuten
Taal
Nederlands
Stem
Daniel Boissevain
Thema's
Avontuur
Klimaat
Schildpad
Omniversum adviseert ouders altijd zelf een inschatting te maken of de film voor hun kind(eren) geschikt/leuk is.

Dit is een grootbeeldfilm (koepelvullend).

Turtle adventure is het bijzondere verhaal van de Australische groene zeeschildpad Bunji. Tijdens haar spannende avonturen ontmoet Bunji allerlei buitengewone bewoners van de zee zoals vrolijke clownvissen, enorme walvissen en stoere haaien. Volg de wereldreis van dit dappere en lieve diertje op het reusachtige koepelscherm!

''Schitterende beelden van een ongelooflijke reis dwars door de oceaan''

Dankzij het fenomenale camerawerk beleven we samen met Bunji de duizenden kilometers die ze zwemt, waar ze bijzondere wezens ontmoet en in spannende situaties terecht komt. Uiteindelijk zal ze met mysterieuze precisie terugkeren naar het strand waar ze is geboren – om nu haar eigen eieren te leggen, de basis voor de volgende generatie. De film is ingesproken door WNF-ambassadeur Daniel Boissevain en spat werkelijk van het scherm af!

Volg Bunji en haar avonturen!

Om Den Haag kennis te laten maken met Bunji heeft kunstenares Maria Koijck een mascotte van haar gemaakt. Ze is volledig gemaakt van zwerfafval en bestaat voornamelijk uit plastic afval. De afgelopen weken bezocht Bunji verschillende plekken in Den Haag om vervolgens aanwezig te zijn bij haar eigen première op 12 februari.

Kijk hier al haar avonturen terug

Coronamaatregelen

Om de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers te kunnen waarborgen, zal een filmbezoek een beetje anders zijn dan je van ons gewend bent, maar dat maakt de filmbeleving niet minder spectaculair! Lees hier meer.

Tijden & tickets

Kies een datum en tijd om te bestellen.

zaterdag 3 oktober
zondag 4 oktober
dinsdag 6 oktober
woensdag 7 oktober
donderdag 8 oktober
vrijdag 9 oktober
maandag 12 oktober
dinsdag 13 oktober
woensdag 14 oktober
donderdag 15 oktober
zaterdag 17 oktober
zondag 18 oktober
maandag 19 oktober
dinsdag 20 oktober
woensdag 21 oktober
donderdag 22 oktober
vrijdag 23 oktober
zaterdag 24 oktober
zondag 25 oktober
woensdag 11 november
donderdag 12 november

Respect voor onze planeet

Onze missie
asd