Groepsvoordeel

Groepsvoordeel

Omniversum is een unieke attractie in Den Haag en mag zeker niet ontbreken in uw programma. Voor gezelschappen vanaf 20 personen is er speciaal groepsvoordeel en zijn er veel extra mogelijkheden.

Groepsprijzen (vanaf 20 personen)

Volwassenen€ 10,75 p.p.
Kinderen (t/m 11 jaar)€ 8,75 p.p.

Extra voordelen (vanaf 25 personen)

  • Kies zelf een film uit de filmbibliotheek
  • Voordelige (horeca)arrangementen

Besloten evenement

 

Wilt u een besloten filmvoorstelling met uw eigen gezelschap? Tijdens en buiten de reguliere openingstijden is exclusieve verhuur op basis van uitkoop mogelijk. Bij een besloten voorstelling is het mogelijk om uw gasten kort welkom te heten in de theaterzaal. U kunt hierbij kosteloos gebruik maken van onze presentatiemateriaal en ondersteuning van onze technische experts.   Lees meer over de mogelijkheden bij evenementen.

Cadeaubonnen

 

Verras medewerkers of relaties met kaartjes voor een voorstelling of een arrangement in Omniversum. Of geef kaartjes als premium voor uw (nieuwe) klanten. Omniversum hanteert speciale tarieven voor organisaties die grotere hoeveelheden toegangskaarten afnemen. Cadeaubonnen zijn geldig tot een jaar na uitgiftedatum en kunnen in overleg gepersonaliseerd worden.

Busondernemers & touroperators

 

Een bezoek aan Omniversum is uitermate geschikt voor tourgroepen. Met vele attracties en horecagelegenheden in de buurt is een bezoek makkelijk uit te breiden tot een geheel dagje uit. Voor touroperators hanteren we speciale tarieven voor filmtickets en arrangementen met bijvoorbeeld SeaLife, Madurodam, Escher in het Paleis en Aziatisch restaurant Yagura.

 

Voordeel voor buschauffeurs

  • Uitstekende bereikbaarheid
  • Mogelijkheid tot gratis parkeren
  • Gratis toegang tot de film
  • Gratis kop koffie/thee

 

Download meer informatie over busvervoer naar Omniversum

Meer informatie

Groepsboekingen
070 – 4168200 of info@omniversum.nl.

 

 

Zakelijk
070 – 307 34 56 of zakelijk@omniversum.nl.